. .
-
+1
+

Radio Mania Romania

Radio Manele

Radio Mania Romania

wWw.RadioMania.Ro - Mania Muzicii Bune !

RADIO MANIA MANELE va asteapta in fiecare zi sa ascultati cea mai buna muzica live cele mai frumoase si noi manele de pe internet. Va oferim cele mai noi melodii cu artistii consacrati ai manelelor, in plus aveti chat in care puteti discuta cu ceilalti ascultatori ai postului de radio si cu dj-ii radioului. Ai si rubrica de dedicatii in care te asteptam sa scrii atunci cand unul din Dj-ii prezenti in emisie anunta startul programului de dedicatii live RADIO MANIA MANELE in fiecare zi incepand cu orele 19:30, program cu dedicatii si mesaje!

Despre Noi:
Radio MANIA Manele a fost lansat in anul 2007

Suntem un mic grup de prieteni care s-au gandit sa va scape de singuratate, plictiseala si izolare.

Ne-am gandit ca intemeierea acestui site si implicit acestui mic post de radio ce se dezvolta din ce in ce mai mult sa alungam din viata voastra plictiseala si monotonia.

Aici asculti cea mai buna muzica, discuti cu oameni care stiu sa traiasca, stiu sa iubeasca, stiu sa se imprieteneasca si mai stiu o multime de alte lucruri pe care abia asteapta sa ti le impartaseasca.

Aici vorbim si traim liber, radem si glumim, ne simtim bine, uitam de grijile cotidiene.

Suntem ca o mica comunitate unde ne descarcam sufletul, ne ascultam unii pe ceilalti, ne ajutam cu o vorba buna si cautam solutii la orice problema.

Suntem inca un radio in constructie si nu vom deveni cel mai tare radio dar ne consideram buni pentru cea ce facem, suntem buni pentru voi cei care ne ascultati si ati ramas fideli acestui post de radio..

Pentru voi am selectat si vom selecta cea mai buna muzica din toate timpurile si genurile muzicale…Muzica pe care voi o iubiti si o doriti……

Cu drag si respect din inima pentru voi dam su subsemnatul in numele echipei si al stafului tehnic… Radio Mania !

Website

Dedicatii

RomaniaAdauga Comentariu:

Nume:*
E-Mail:
b
i
u
s
|
left
center
right
|
emo
url
leech
color
|
hide
quote
translit
Cod Securitate: *
Click on the image to refresh the code if it cannot be viewed